Rv 10

Tän viikon teema on ollut jäätävä turvotus, pahoinvointi, harjoitussupparit ja närästys. Tuntuu kuin mahan sisällä olis ilmapallo, kaikki haisee vieläkin ihan hirveälle ja töissäkin saan juosta yökkimään muotoilutuotteiden ja kahvin hajusta. Kahvia en oo voinut juoda viikkoihin, enkä käyttää hajuvettä. Pesuaine on kans vaihdettu hajusteettomaan aikoja sitten. Dödö ja meikkipuuterikin tuntuu haisevan liikaa. Deodorantin ostan ainakin hajusteettomana, mutta meikkipuuterissa ei sinänsä pitäisi olla hajua muutenkaan. On myös hassua, että mun aurinkopuuteri tuoksuu mun mielestä tosi hyvälle, kookosmaiselle. En oo tyyliin koskaan kiinnittänyt huomiota että mun meikit tuoksuisi juuri millekään. 

Harjoitussupistukset on nyt selkeesti alkaneet. Molemmissa edellisissäkin raskauksissa mulla oli ihan alusta loppuun saakka harjoitussuppareita, kivuttomia ja kivuliaampia. Tässä vaiheessa ne ei ole vielä kovin tukalia. Pahoinvointi on helpottanut niin että yökkimisestä huolimatta pystyn pidätellä aika pitkälle. Jotkut päivät on jo helpompia! Repäisykipuja on alkanut tulla hyvin herkästi, kuten jos yhtään liian nopeasti nousen seisomaan. Närästys on läsnä mutta rennie aika hyvin auttaa siihen vielä tässä vaiheessa. Aloinkin pohtimaan, kun viime raskauksissa närästys on ollut ihan hirveän kivuliasta, miksen ole pyytänyt silloin lääkäristä jotain joka oikeasti auttaisi. No, pitää tällä kertaa pyytää, jos ja kun närästys pahenee! 

Rakko on mulla muutenkin aika yliaktiivinen ihan ilman raskautta, mutta nyt tää on jo ihan jäätävää. Taisin käydä eilen illalla vessassa viisi kertaa tunnin sisällä. Ja nyt ollaan vielä ihan alussa, hohhoh. Nukkuminenkin on häiriintynyt aika paljon kun saa ravata jatkuvasti vessassa ja olen aika herkkäuninen. Maxin kuorsaus ja kaikki pienetkin äänet häiritsee. Juuri kun olin oppinut nukkumaan sikeästi! No, tää on sitä vauvan tuloon valmistautumista.

Ja siitä turvotuksesta....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti