Raskauden alkutaipale

Kierto oli minipillerien lopettamisen jälkeen vielä epäsäännöllinen (ja on se ollut aina muutenkin), ovistesteissä oli jatkuvasti samanlainen viiva mutta ei selkeää plussaa missään vaiheessa.

12.3. Jatkuva kova "kohtusärky". Haamu raskaustestissä, bongasi siis oviksen tai testi viallinen? Jatkuva alaselkäkipu, särky heijastaa reisiin. Päänsärkyä. 

13.3. Vatsakipua, selkäkipua. Ovulaatio?

17.3. / dpo 4 Kova kipu oikealla puolella vatsaa. Kohdussa, kiinnittyminen?

20.3. / dpo 7 / 3+0 Nega testissä.

22.3. / dpo 9 / 3+2 Vatsakipua, päänsärkyä, kuvotusta, väsymystä, turvotusta.

23.3. / dpo 10 / 3+3 Rinnat arat. Ärtyisyyttä.

24.3. / dpo 11 / 3+4 Rajuja mielialan vaihteluita. Vatsakipua, rintojen arkuutta.

25.3./ dpo 12 / 3+5 PLUSSA! Rinnat kipeät ja kasvaneen oloiset. Vatsakipua, närästystä, mielialan vaihteluita.


27.3. / 4+0 Vatsakipua, rintojen arkuutta.

4.4. / 5+1 Vatsakipua, rinnat arat, selkäkipua, päänsärkyä, kuvotusta, väsymystä, mielialanvaihteluita. Repäisykipuja aivastaessa. 

12.4. / 6+2 Varhaisultra! Laskettu pysyy samana ja sydän sykkii ❤︎


14.4. / 6+4 Ympärivuorokautinen kuvotus, repäisykivut. Otin pahoinvointirannekkeet käyttöön, ei hyötyä. Tuli kiire vessaan mustapippurin tuoksusta.

15.4. / 6+5 Lamaannuttavaa kuvotusta, huimausta, väsymystä. Närästystä ja rintojen arkuutta. Aloitan b6-vitamiinin ja googlettelen pahoinvointilääkityksiä. 

17.4. / 7+0 Yritin töihin, yökin pusikkoihin. Takaisin sänkypotilaaksi. Koskaan ei oo ollut näin pahaa pahoinvointia?! Soittelin neuvolaan ja teratologiseen neuvontaan pahoinvointilääkkeestä, jota on kuulemma turvallista käyttää. Aloitan sen mutten huomaa apua ainakaan vielä.

18.4. / 7+1 Ympärivuorokautista pahoinvointia. Väsymystä, ärtymystä.

19.4. / 7+2 Verenvuotoa, joka kuitenkin loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin. Sain kontrolliajan naistenklinikalle.

25.4. / 8+1 Ultra naistenklinikalla, kaikki hyvin, sydän lyö. Julkistetaan raskaus, ei malteta (okei mä en malta) olla enää hiljaa!


29.04. / 8+5 Pahoinvointi on vähän hellittänyt enkä tarvitse enää pahoinvointilääkettä, vaikkakin kuvotus on edelleen läsnä. Saan syötyä vähän paremmin kuin tähän mennessä. Väsymys on kova. Mielialanvaihtelut on rajuja. Selkää alkaa särkeä herkästi ja tuntuu että kaikki paikat on jumissa. Himoitsen mansikoita jatkuvasti. Ja kaikkea raikasta, tuoreita hedelmiä ja marjoja. Närästystä löytyy myös.

30.4. / 8+6 Perun sanani pahoinvoinnin hellittämisestä. Illalla oli erittäin vaikeaa nukahtaa kun oli niin huono olo. Olo on todella turvonnut, rintsikat ja muut vaatteet pitäisi uusia - en tosiaankaan oo voinut pukea aikoihin mitään vähänkään puristavaa päälle! Närästystä ja armotonta väsymystä löytyy myös. Nt-ultra on varattuna 20.5.! Enää rapiat pari viikkoa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti