Millainen mä oon?

Nukun kaikkialla

Oon nukkunut magneettikuvassa, hampaidenvalkaisussa, leffateatterissa, keskellä bileitä, metrossa, bussissa, autossa, ratikassa, rannalla, töissä (luvan kanssa kyllä haha). Mä oon siis aina valmis nukkumaan.

Hävitän kaiken

Pienenä jätin jatkuvasti avaimet, puhelimet, lelut ja kenkäni/vaatteita ulos. Nykyään olen opetellut väkisin tarkemmaksi, sillä en halua jatkuvasti maksaa lukkojen sarjoitusta tai olla ostamassa uutta puhelinta. Harvemmin hävitän tavaroitani enää lopullisesti, mutta jatkuvasti kotona mun suusta kuuluu "missä mun puhelin on". Max laski kerran leikillään montako kertaa sanon kyseisen lauseen tunnin sisällä, taisin ainakin viisi kertaa. Silloin tällöin unohdan vieläkin avaimet kotiin ja joudun soittamaan jonkun avaamaan. En myöskään koskaan muista mihin laskin jonkun tavaran.Olen erittäin herkkä

Ja tunnen kaiken todella vahvasti. Kaikki tunnetilat on mulle erittäin kuluttavia! Pakahdun onnesta tai vellon maailmantuskassa. Joka tapauksessa oon jatkuvasti itkemässä. Oon erittäin herkkä aistimaan (usein ylianalysoiden) muiden ihmisten olemusta. Myötäelän muiden tuskan myös ja se on kuluttavaa. Usein ylikuormitun kun päivässä on jatkuvasti vahvoja tunnetiloja ja tarviin aikaa palautumiseen.

Oon perfektionisti

Kaikessa. En kestä tuottaa muille pettymystä ja oon itelleni todella tiukka. Vaikka muiden suhteen olen erittäin joustava ja annan tilaa virheille, itseltäni en salli niitä jostain syystä. Jos oon mokannut jotain, mun on vaikea päästä siitä yli ja ahdistun siitä vielä viikkoja, kuukausia tai vuosia myöhemmin.

Unelmoin jatkuvasti

Mulla on koko ajan uusia projekteja ja juttuja joita haluan tehdä ja kehittää. Blogi, koti, harrastukset, itseni. Mulla on tälläkin hetkellä parinkymmenen kohdan to-do-lista sisustusproggiksia. On paljon asioita joita haluaisin elämäni aikana tehdä, opiskella, kokea! Niinkin paljon että en tiedä mistä aloittaa ja mitä toteuttaa. Mutta onneksi on kaikki mahdollisuudet ja koko elämä aikaa.

4 kommenttia:

 1. Kiva että kirjoittelet taas 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ikävä tätä! Kiva tietää että jotakuta kiinnostaa vielä lukeakin <3

   Poista
 2. Oon seurannut sua instassa aika pitkään ja nyt tajusin vasta, että sulla on myös blogi. Pakkohan se oli tulla tsekkaamaan.
  Samaistuin tohon nukkumiseen. Mun pohjat taisi olla se, kun nukuin Hartwall Areenalla Black Sabbathin keikalla. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vuodesta 2011 lähtien oon bloggaillut ja lopettanut ja aloittanut vaihtelevasti. Nyt jos sais tasapainotettua tän homman! :D Hahaha, ihana, hyvät oli unet varmasti!

   Poista