Mitä kuuluu?

Paljon on tapahtunut sitten viime kirjoittelun! Vuosi 2018 oli erittäin tapahtumarikas, kun tammikuussa aloitin ihanassa duunissa Idhairilla osa-aikaisena, jossa olin jo muutaman kuukauden ollut työharjoittelussa. Tammikuussa oltiin myös surullisissa tunnelmissa ja hautajaisissa. Helmikuussa oltiin reissussa Englannissa. Vietettiin myös Maxin synttäreitä ja lahjaksi oltiin tehty porukalla keräys paljon haaveiltuun moottoripyöräkorttiin, johon saatiin melkein 700e kasaan!! Mila myös mursi sääriluunsa hyppäämällä kierteellä sängyltä ja oli kuukauden sairauslomalla koko jalka kipsissä. Asuttiin vielä 4. kerroksessa ilman hissiä - kyllä oli haba koetuksella!


Maaliskuussa muutettiin Maxin ja lasten kanssa yhteisen katon alle ja rempattiin kämppä kuntoon. Toukokuussa aloitin autokoulun jota olen suorittanut aika rauhalliseen tahtiin ja nyt puuttuu enää muutamia tunteja ja inssi. 


Kesällä Max hommasi moottoripyörän jolla me sitten ajeltiin ympäriinsä ahkerasti. Milko oppi ajamaan pyörällä ilman apupyöriä ihan itse (kun häntä ei tietenkään saanut avustaa!). Veljenpoika ja kummilapsi syntyi! Elokuussa haettiin meidän perheeseen lisäys, pieni Dixie-kissa eläinsuojeluyhdistyksen kautta. Hän olikin hyvin omalaatuinen kissa joka tykkää vedestä, antaa pusuja, haluaa jatkuvasti huomiota ja noutaa palloa. 


Syksyllä Milko aloitti eskarissa. Lokakuussa valmistuin vihdoin parturi-kampaajaksi ja juhlittiin sitä isolla porukalla On the rocks Kalliossa. Marras-joulukuussa sain myönteisen starttirahapäätöksen ja aloitin yrittäjän hommat ihan parhaassa parturi-kampaamo Makeassa


Otin myös tatuointeja, näin paljon kavereita, uin kesällä enemmän kuin vuosiin, hommasin pyörän ja nautin elämästä.

Näin vuoden 2019 aloitukseen puolestaan on mahtunut fibromyalgia-diagnoosi, jonka sain vihdoin kaikkien näiden vuosien jälkeen joina olen ravannut erilaisissa tutkimuksissa. Ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen sain myös helpotusta kallonpohjan kipuun kortisonipiikeillä. Samalla lääkäri huomasi sen kalkkeutuneen, eli se on ollut jo kauan tulehtuneena. Nämä selittää monen monet oireilut ja haasteet. Fibromyalgia, jännityspäänsärky ja aurallinen migreeni -yhdistelmä nimittäin on saanut aikaan jos jonkinmoista oiretta. Helpottaa kun ei tarvitse enää ihmetellä ja tiedän mitä voin tehdä lieventääkseni oireita.


Käytiin myös helmikuussa reissussa työporukalla Pietarissa. Mä oon niiiiin onnellinen että mulla on maailman mahtavin työporukka! Töissä olo ei todellakaan tunnu miltään pakkopullalta, vaan siellä tulee hengailtua vähän extraakin. Eikä mikään ihme, koska tyyppien lisäksi liiketila on niin upea + meillä on merinäköala

Jos muuten hiusjutut kiinnostaa, niitä löytää fb:stä JENINANNIhair tai ig:stä @jeninannihair.

Nytkin on tiedossa paljon kaikkea jännittävää ja ihanaa, enkä odota vuodelta 2019 ainakaan yhtään sen vähempää kuin viime vuodeltakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti