tiedättekö mistä kateellisuus johtuu?

toukokuuta 03, 2017
Huonosta olosta. Ahdistuksesta. Tyytymättömyydestä omaan elämäänsä - omaan itseensä.

Mä olin joskus kateellinen. Mulla oli täällä blogiteksti otsikolla "Kateellinen". Ja arvaatteko, kun kävin blogiarkistoa läpi, mä en edes halunnut avata noita vanhoja tekstejä - ne meni suoraan poistoon. En halunnut palata siihen tunnetilaan. En halua muistaa tai kokea sitä enää koskaan. Koska just pahasta olosta, tyytymättömyydestä omaan elämään, niistä se olo mulla kumpusi. Kadehdin kaikkia jotka olivat onnellisia. Ja en nyt tarkoita kadehtimisella sitä, että olisin toivonut muille pahaa tai että olisin kokenut että niiden onni on multa pois. En todellakaan, tottakai olin ja olen onnellinen muiden puolesta. Vaan sitä, että mä katsoin itseäni peilistä ja mietin, että miksi helvetissä mulla ei ole tollaista, mikä mua vaivaa et mä en pysty samaan.

No tiedättekö mistä se kaikki johtui? Just siitä, että mä tein asioita joita mä oletin että multa odotetaan. Elin muiden odotusten mukaisesti. En uskaltanut tehdä just niitä asioita joita haluan, koska mua pelotti.


Ja mikä on muuttunut? Kaikki. Niin kliseiseltä kuin tää kuulostaakin, mä oon muuttanut mun elämän täysin, mä oon todellakin alkanut elää vain itseäni varten. Ja mun ei tarvii olla kateellinen tai ajatella miksi mä en saa sitä mitä tolla on. Koska mulla on just sitä mitä mä haluan et mulla on - tai jos ei oo, niin tulee olemaan. Ja joo, tulee niitä heikkoja hetkiä kun ahdistaa ja näkee jonkun jolla on jo kaikki. Mutta nyt mä pystyn ajatella että mä oon vielä tosi nuori, mulla on aikaa. Aikaa kokea samoja asioita, aikaa tavoitella mun unelmia vaikka just nyt en jaksais, aikaa toteuttaa niitä. Että kyllä tää tästä vielä.

Ten years from now, make sure you chose your life, you didn't settle for it.
2 kommenttia on "tiedättekö mistä kateellisuus johtuu?"
 1. Anonyymi4/5/17 22:09

  Hei millä blogipohjalla teet blogia? oliko vaikea saada oma osoite, mitä maksat siitä? ja osaatko perustella miksi fi pääte eikä com? Terveisin aloitteleva bloggailija vailla apua.. :) kiitos jos vastaat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan bloggerilla! Oma osoite on oikeasti aika simppeli juttu, bloggerilla on omat ohjeet sen asentamiseen! Mä maksan about 15e/vuosi, eli ei tosiaan kallistakaan.

   Ja fi-päätteestä, se myönnetään tarkastuksen läpi = sivuston luotettavuus. Sekä se on se suomalainen pääte, ja kirjoitan vain suomeksi. :)

   Poista

a penny for your thoughts ♥

Auto Post Signature

Auto Post Signature