puolen vuoden jälkeen

toukokuuta 03, 2017
No hei, arvaatteko kuka kirjoittelee jälleen pitkäksi venyneen, arvaamattoman tauon jälkeen selittelyjä? This guy! Mistä sitä alottaisi. Mä yllätysyllätys pohdin jälleen tämän harrastuksen mulle tuomaa iloa/ahdistusta hankalan mielentilan pyörteissä, ja totesin silloin vain olla ajattelematta ja mennä fiiliksen mukaan. Ja mun fiilis oli pitkään just se miten se täällä näyttäytyykin. Puolen vuoden aukko koko hommassa.

Mutta hei, täällä mä taas oon! Yhtä arvaamattomasti palanneena kuin lähteneenäkin, sori siitä. Tällä välin oon edennyt koulussa jo yli puolen välin ja kerennyt muuttaa uuteen kotiin, tutustunut uusiin ihmisiin ja läheisemmin vanhoihinkin. Kuunnellut livenä jazzia, räppiä, käynyt juhlissa, yökylässä, uudistanut itseäni, reissannut, suunnitellut reissuja ja haaveillut kesästä. Vaihdellut hiusteni sävyä viikottain, ihaillut Helsinkiä ja sen kauniita rakennuksia, ottanut polaroid-kuvia, syönyt ä-l-y-t-t-ö-m-ä-s-t-i pizzaa, kirjoittanut biisejä, runoja, tarinoita. Nauranut memeille, nauranut kavereille, kavereiden kanssa, itkenytkin, sisustanut kämppää, opetellut uutta ja tehnyt niin paljon hiusjuttuja että välillä tulee korvista ulos. Puhunut, käsitellyt, puhunut. Laulanutkin. Kuunnellut älyttömät määrät musiikkia, ottanut tatuointeja, silitellyt kissoja, koiria, kolhinut itseäni, juonut jäätävät määrät kahvia ja kokenut aivan uusia tunteita. Ja ennen kaikkea tutustunut itseeni.


Uskoisitteko ettei mulla ollut tietokonetta auki puoleen vuoteen? Mä kävin ostamassa uuden laturin hajonneen tilalle vasta parisen viikkoa sitten. Kamerakin vietti kuukausia laatikossa. Mä keskityin vain oman pään selvittelyyn ja pakollisiin velvollisuuksiin. Ja se tuntui aika hyvältä. Ja niin tuntuu tän pariin palaaminenkin. 
Post Comment
Lähetä kommentti

a penny for your thoughts ♥

Auto Post Signature

Auto Post  Signature