maksihame

elokuuta 01, 2016

Espanjassa Primarkissa maksihameita sovittaessani ihastuin niihin kovin. Valitsin kahden hameen väliltä ja aika pian huomasinkin valinneeni väärin. Tämä kuvassakin näkyvä trikoohame oli juuri se jota en valinnut ja mua onkin kaduttanut etten sitä ostanut. Äitini kuitenkin osti juuri sen, ja sainkin sen viikonloppuna lainaan, vaikka se onkin mulle vähän iso. En tiedä kykenenko antaa tätä enää takaisin, haha. Tänään pidin myös pitkästä aikaa pidennyksiä, kun lauantaina tajusin vanhojen pidennysten olevankin taas sopivan väriset! Ihanaa vaihtelua. Mitäs tykkäätte lookista?
4 kommenttia on "maksihame"
 1. Oi, ihanat asut teillä molemmilla! Mun oli pakko ostaa tuossa muumikuosissa keltaiset legginsit meidän marraskuussa syntyvälle esikoiselle. Keltainen on mun lempivärini ja oon Muumi-fani, joten en voinut vastustaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-* Oih siis ne on kans niiiin ihanat, mua harmitti kun ei ollut kokoja!

   Poista

a penny for your thoughts ♥

Auto Post Signature

Auto Post Signature