lastenhuone uusiksi - osa 1

elokuuta 30, 2016
Lastenhuone oli jo pidemmän aikaa ollut uudistuksen tarpeessa. Vanhat lastensängyt olivat kokeneet kovia - oli kolhuja, maalirapistumia, tarroja joita ei saanut sitten millään irti. Ne olivat alusta asti olleet aika karseatkin, väliaikaisratkaisut. Olin jo jonkun aikaa odottanut että lapset olisivat tarpeeksi isoja käytännöllisempään ja tilaa säästävämpään ratkaisuun - kerrossänkyyn! 

Kun tajusin esikoisen nukkuvan päiväunensa päiväkodissa kerrossängyn yläsängyssä ongelmitta, uskalsin lähteä toteuttamaan haavetta kerrossängystä. Tilasin siispä Liisa-kerrossängyn, siihen sopivat patjat sekä turvalaidan Veken kalusteesta! Ihan normaalikokoisesta, isosta kerrossängystä ei kuitenkaan ole kyse, vaan pienille sopivasta, sillä sen korkeus on 137cm, pituus 164cm ja leveys 79cm! Ja ai että miten paljon se tilaa säästääkään. Ja miten nätti se onkaan. Parasta on myös, että jos sille joskus tulee tarvetta, saa sängyt myös erilleen.

ENNEN
JÄLKEEN

Lastenhuone kaipailee vielä paljon muuta, muunmuassa mahdollisesti pöytää ja tuoleja, leikkikeittiötä, tiipiitä, nojatuolia, uusia säilytysratkaisuja.. ideoita riittää! Tämänhetkiset lelulaatikotkin ovat niin koviakokeneita että uudet pitäisi saada pikimmiten. Sänky on kuitenkin niin olennainen osa lastenhuonetta (ja arkea), että sen uusimisesta on hyvä lähteä liikkeelle. Huone tuntuu heti paremmalta. Eikö olekin ihana?! Ja hei, jakakaa ihmeessä parhaat vinkit käytännölliseen lastenhuoneeseen!

Yhteistyössä Veken kaluste!

4 kommenttia on "lastenhuone uusiksi - osa 1 "
 1. Kivannäköinen muutos! Kerrossängyllä tuli varmasti valtavasti lisätilaa.

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Me ollaan kans mietitty just tota samaa sänkyä. Onko toi väri kovin kuultava? Veken kalusteen sivuillahan sanotaan, että on kuultovalkoinen, mutta mietin, että kuinka paljon siitä oikeasti näkyy vai meneekö ihan valkoisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kyllähän sänky ihan valkoisesta menee, puun kuviot kuultaa läpi kivasti. :)

   Poista

a penny for your thoughts ♥

Auto Post Signature

Auto Post Signature