espanjassa

heinäkuuta 11, 2016
Yksi viikko, yhdet hääjuhlat, monet uinnit ja shoppailut, kuumuus, perhe, juhliminen. Näistä koostui Espanjan-reissu! Lähdettiin Espanjaan viettämään kummitädin häitä, ja samalla saatiin lomailtua ilman lapsiakin. Olikin pisin aika erossa lapsista, mutta viikko meni sitten kuitenkin todella nopeasti! Hääjuhla oli aivan ihana, oli upea häävilla, hyvää ruokaa ja oli ihan parasta siinä altaalla lilluessa ja aurinkoa ottaessa. Snapchatissa mua seuranneet pääsivätkin näkemään vähän lähempää touhuja. Tuntuu etten kuvannut juuri mitään, vaikka kamerassa olikin monta sataa kuvaa - vähän harmittaa että kuvasaldo jäi näinkin vajaaksi, mutta no, keskityinpähän ainakin lomailuun. Vähän on tullut täällä bloginkin puolella lomailtua, mutta ei hätää, täällä mä vielä oon! Nyt vielä kun saisi niitä helteitä tännekin tuon sateen sijaan..

8 kommenttia on "espanjassa"
 1. aah miten ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 2. Hei onko toi sun hattus niinku huopahattu? Mun pitäisi ostaa itselleni hellehattu ja kokeilin tuollaista H&Mssä, ja näytti kyllä hyvältä mutta pelottaa että olisi kauhean kuuma ja hiostava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo! Siis yllättävän hyvin pysty helteessäkin käyttää, en huomannut että olis kauheen hiostava, tosin otin aina välillä poiskin. Sanoisin että voi käyttää kesälläkin! Rannalla ehkä en tosin pitäis. :)

   Poista
 3. Äh, vähänkö kasvaa oma matkailufiilis! Tosi kiva tunnelma näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Uskon, mäkin haluaisin vain takas jo.. :D

   Poista
 4. Vau, mitä kuvia! Sait musta ehdottomasti uuden seuraajan. :)

  VastaaPoista

a penny for your thoughts ♥

Auto Post Signature

Auto Post Signature