lemppariblogit!

toukokuuta 04, 2016
Olen ollut ehkä vähän huono lukija samoin kuin kirjoittaja viimeiset kuukaudet. Kuitenkin mulla on paljon blogeja joista pidän ja joista tulen hyvälle mielelle, ja jotka ansaitsevat erityismaininnan. Tähän listasin niistä nyt niin sanotut tämän hetken ykkössuosikit! Näiden lisäksi on vielä toki monia, monia muita - tässä vuosien aikana on tullut luettua jos jonkinmoista blogia.Hyvä ystävä ja mahti tyyppi. Hauskat jutut ja aivan mainio kirjoittaja! Meillä on hyvin paljon yhteistä. Demin blogia olen seurannut jo sen alkumetreiltä saakka, eli... lähes neljä vuotta?? Tutustuttiin kunnolla aikalailla blogien ansiosta lasten ollessa pieniä, ulkona lunta tupruttaessa pimeän Keravan kahvilassa herkkuja mutustaen alkuvuodesta 2013.


MAMI GO GO

Älyttömän ihanat, inspiroivat kuvat ja jutut! Tykkään kovasti myös Mintun Snapchatistä, hah. Blogia aloin seurata A beautiful body-haasteen aikoihin, eli kohta kolmisen vuotta sitten!Valloittava, tyylikäs, lahjakas blogi ja tyyppi. En voi muuta sanoa kuin että tykkään paljon! Marian blogia olen seurannut (melkein kaksi vuotta!) raskauden puolivälistä saakka. On ollut aivan ihanaa seurata raskausajasta vauva-arkeen! Hyvän mielen perhelifestyle, joka aina inspiroi! Iinan blogia aloin seurata kun hän alkoi odottaa nuorempaansa, eli noin kolme ja puoli vuotta sitten - muistan elävästi, että ensimmäinen postaus jonka luin, oli raskauden julkistus. Siitä lähtien olin koukussa! Sittemmin ollaan ystävystytty ollessamme samoissa äitiryhmissä ja erilaisissa juhlissa.Ihana Salla, aito ja symppis tyyppi! Entinen "kollega" Lumoblogeista. Tykkään kovasti kuvista, tekstistä, kaikesta! Sallan blogia aloin seurata noin puolitoista vuotta sitten hänen odottaessaan vielä nuorempaansa, ja taidettiin törmätä ensimmäistä kertaa vuosi sitten lapsimessuilla!
Ihana ystävä, todella fiksua asiaa ja iiihania postaussarjoja, esim. leffasuosittelut on olleet aika hyödyllisiä! Sofian blogia aloin seurata muistaakseni noin kolmisen vuotta sitten, kun Milko oli ihan pieni ja Sofia odotti vielä Shiriä. Sittemmin ollaan koettu moniakin juttuja, esimerkiksi juhlia ja reissuja yhdessä! 


Myöskin entinen "kollega" lumoblogeista. Pidän todella paljon Pian persoonallisesta tyylistä ja kuvista! HUI-HAI;hin tutustuin vuosi sitten - ja ihastuin heti. Aina piristävä blogi, vaikka juttu ei olisikaan pelkkää ruusuilla tanssimista. Tykkään kovasti persoonallisesta tyylistä ja yksityiskohtaisista kuvista! Mi:n blogia olen seurannut noin kaksi vuotta.


Löytyikö samoja suosikkeja, tai kenties uusia luettavia?
6 kommenttia on "lemppariblogit!"

a penny for your thoughts ♥

Auto Post Signature

Auto Post  Signature