täällä ollaan!

huhtikuuta 21, 2016
Ja hetki siinä menikin. Hieman aikaisemminkin olisin tosin ollut, mutta taistelin juuri viikon-pari blogin osoitteen kanssa, mutta nyt se toimii taas, jes! Oi vitsi, olisi niin paljon sanottavaa ja toisaalta pää lyö ihan tyhjää... mistäs sitä aloittaisi?Koko tämän vuoden tähän asti pohdiskelin ja tutkiskelin itseäni, päätöksiäni, unelmiani, tavoitteitani, bloggaustakin; kannattaako mun jatkaa, tuoko se mulle enemmän huonoa vai hyvää? Tuona aikana kävin läpi ristiriitaisia tunteita, mutta lopulta muistin taas kuinka rakas harrastus tämä onkaan. Vaikka en olekaan mikään erityisen erottuvan mahtava kirjoittaja, kuvaaja, ihminen, tai mikään muukaan vaan ihan tavallinen pulliainen, tää on silti vain ja ainoastaan mun blogi. Kai se on jo jotain.

Ja tässä sitä nyt ollaan - ja hei, nyt muistankin sen ihanan olon jota kevyt, harrastuksenomainen bloggaus tuokaan! Se pääsi jossain vaiheessa matkan varrella vähän unohtumaan, jonka takia bloggaus aiheuttikin jostain syystä hirveästi paineita ja pahensi oloa, vaikka sen tarkoitus oli, tai onkin olla iloa tuova harrastus. Noin kolmen (!!!) kuukauden tietokoneen avaamattomuus teki aika hyvää. Vaikka no, kyllähän tuo älypuhelin roikkui mukana ihan siinä missä ennenkin, ja koulutehtäviä tuli muutamasti tehtyä Wordilla. Mutta koen että blogista etääntyminen hetkeksi teki aika hyvää. Tai no, en vain yksinkertaisesti ollut siinä kunnossa että olisin voinut keskittyä vielä tähänkin. Mutta nyt alan olla? Ehkä se on se kevät! Blogin suuntaus luultavasti muuttuu myös vähän. Olen karsinut vanhoja kirjoituksia, joista en enää tunnistanut itseäni ollenkaan, enkä halua tuoda (kohta 4- ja 2-vuotiaita!!!) lapsianikaan enää hirveästi täällä esille. Luultavasti kirjoittelen kyllä arjesta tai vähintäänkin sen pienistä yksityiskohdista, ja niihinhän lapset tiiviisti kuuluvat mutta niin, no, saa nähdä - mennään fiiliksen mukaan!Eli mitäs minulle sitten oikeastaan kuuluu? No, olen puolen vuoden aikana muuttanut ruokavaliota radikaalisti niin kaloreiden kuin lihojen osalta (pesco-lakto-ovo), ja olen onnistunut laihduttamaan vihdoinkin hyvin tuloksin (vaikka on niitä vihiksiäkin mennyt ihan kiitettävä määrä), ja olen kohta samoissa mitoissa kuin ennen Milan raskautta... ei siinä mennyt kuin kolme vuotta?!! Kiloja on tainnut karista jopa noin kymmenen tässä puolen vuoden aikana, ja vyötäröltä on lähtenyt semmoiset kymmenen senttiä! Hiuksetkin taitavat olla ihan eriväriset mitä ne viimeksi lisäämissäni kuvissa olivat ja niiden (ikuisuusprojekti) kasvatuskin on sujunut aika kivasti.


Koulun ensimmäinen vuosi on saatu kohta päätökseen, enkä malta odottaa syksyä kun päästään värjäilyn pariin. Mila täytti juuri kaksi, oli aika kivat juhlat ja aika upea kakku. Milko täyttää ensi kuussa neljä. Parin kuukauden päästä päästään perheen aikuisten kesken Espanjaan juhlimaan kummitädin häitä, viikoksi!! Ja kuukausi sitten juhlittiin ystävänikin häitä, oli aivan ihana juhla, oih. Puhumattakaan kaikista muista tapahtumista ja juhlista joita tässä on tulossa, ai että mä rakastan kevättä ja kesää! Kiirettä pitää siis mutta aika ihanaa kiirettä, ei haittaa yhtään. Tällä hetkellä taidan valvoa taas yli puolenyön, kun kymmentä vaille kirjoittelen vieläkin tätä.. huomenna aamulla herätys taas kuudelta. Onneksi viikonloppuna on tiedossa kaikkea kivaa. Laters!

2 kommenttia on "täällä ollaan!"
 1. Onpa tosi kiva kun jatkat taas kirjoittamista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kiinnostaa mun kirjottelut, hehe! :)

   Poista

a penny for your thoughts ♥

Auto Post Signature

Auto Post Signature