uusi ruokailukalusto

marraskuuta 03, 2015
Uutena ruokailukalustona meillä on nyt siispä Ikean ruokapöytä, pitkä penkki sekä juniorituoli. Pöydän toiselta laidalta löytyy vielä syöttötuoli, mutta myös sinne tulee sama - aivan ihana -  juniorituoli. 

Kuten saatoin täälläkin valitella, meidän edellinen ruokailusetti oli aivan liian ahdas. Ostin sen uuteen, paljon pienempään kotiin muuttaessani, kun halusin vain mahdollisimman pienen tilan vievän setin, sen suuremmin käytännöllisyyttä ajattelematta. Nykyisen keksin, kun etsin jotain yksinkertaista ja vähän erilaista - ja tietty sitä tilaakin. Inspiraation sain pirttikalustosta - josta halusin modernin version. Pienen metsästyksen jälkeen Ikean valikoimasta löytyikin tälläinen penkki, joka sopi kuin sopikin mainiosti ruokapöydän kanssa! Mitäs tykkäätte?

8 kommenttia on "uusi ruokailukalusto"
 1. Meillä on toi sama pöytä, se on kiva ja edullinen! Onks noi junior-tuolit tukevia? Meillä on suunnitteilla ostaa toi punanen kahen punasen pinnatuolin kaveriks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mulla oli se pienempi versio aiemmin! Oli hei muuten yllättävän tukeva, en vielä uskaltanut ostaa Milalle omaa, kun ajattelin että kaatuilis sillä, mutta kyllä se vaan kiipeilee tuohon Milkon tuoliin ilman mitään ongelmaa! :D

   Poista
 2. Olen katsonut itsekin tuota juniorituolia, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään! Oon haaveillut myös parista pinnatuolista tuohon kaveriks, sopii hyvin noiden juniorituolien kanssa!

   Poista
 3. Tosi kivalta näyttää! :-)

  VastaaPoista

a penny for your thoughts ♥

Auto Post Signature

Auto Post Signature