totuus kuvien takaa

lokakuuta 22, 2015
Millaista se blogin pitäminen ja kuvaaminen kahden lapsen äitinä onkaan?


"neiti puolitoistavuotias". Puolitoistavuotiskuvat eivät tosiaan olleet aivan helpoimmasta päästä ottaa. Kun ei pähkinät eikä pastillit onnistuneet lahjomaan lasta yhteistyökykyiseksi, päädyin kokeilemaan puhelinta. Eipä sekään kovin haluttua tulosta tuottanut. Myös isoveli photobombaili, muttei kuitenkaan suostunut tulemaan kunnolla kuvaan, tietenkään. Suurin osa kuvista siispä tätä luokkaa!


"syksyn värit". Ajattelin nappaavani upean, syksyisen kuvan. Vaan kuinkas ollakaan. "Ai mitä äiti? Ai yrität saada aseteltua lehtiä kivasti ja kuvata? Jospa me pyörittäis just tässä mielummin?""makuu/olohuone ennen-jälkeen". Rupesin kuvailemaan makuu/olohuoneen uutta järjestystä - kohensin sängyn ulkomuotoa, asettelin tyynyjä ja otin kameran esiin, when suddenly: "Ahaa, yrität kuvata taas? Jos tulisin mielummin hyppimään tähän sängylle?""kiireistä / random kuulumisia". Uudet kivat (ja tietty todella olennaiset) koulutarvikkeet nippuun ja pari räpsäisyä blogia varten. Kunnes: "Mitä teet? Miksi sä näitä kuvaat? Mitä nää on? Mä haluun ne!""uutta järkkää". Kohensin vähän ulkomuotoa kuvailua varten, Mila puuhasi sopivasti omiaan, kaivoin kameran esiin; "Ai sä kuvailet taas? Enkö sopisikin hyvin juuri tähän hengailemaan!"

Voi pienet photobombailijat. Huvittaa aina, kun suurin osa kuvista on tätä tyyliä. Aina kummasti kiinnostaa juuri se tavara tai paikka silloin, kun yrität kuvata! Mutta kun rupeatkin kuvaamaan sitten lapsia, yhtäkkiä ne katoavatkin.

Arvonta on nyt suoritettu! Onnekkaalle Suvi / Pieni perhe -nimimerkille lähtee muovailuvahasetti, onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistumisesta! 
10 kommenttia on "totuus kuvien takaa"

a penny for your thoughts ♥

Auto Post Signature

Auto Post  Signature