uutta järkkää

heinäkuuta 23, 2015
Olen varmaan jollain tapaa tunnettu siitä kavereiden kesken, kuinka useasti vaihtelen järkkää. Jo pienempänä vaihtelin huoneessani ja muualla kodissa järjestystä kyllästyessäni nopeasti, ja jopa kavereiden huoneet saivat monesti uuden ilmeen vieraillessani. Pikkusiskonikin kinuu minua jatkuvasti vaihtamaan huoneeseensa järkkää, haha. Ympäristö alkaa aina tuntua rumalta ja häiritsevältä jossain kohtaa. Uusi järjestys tuntuu aina omanlaiseltaan puhtaalta alulta.

Nykyisen asuntoni olo-/makuuhuone/keittiö-yhdistelmä onkin tuottanut paljon päänvaivaa kun täällä ei niin vaan järkevästi huonekaluja asetellakaan, ja olinkin päättänyt pitää ne siinä yhdessä, hyväksi toteamassani järjestyksessä. Kunnes kyllästyminen alkoi olla jo niin vahvaa, että oikeasti ärsytti katsella ympärille, ajattelin kokeilla edes vähäksi aikaa jotain muuta. Siirsin siispä ruokaryhmän ja lipaston paikkaa juuri ennen kuin olin asentamassa lipaston yläpuolelle tulevaa peiliä. No, sopii se ehkä tuohon ruokapöydän yllekin edes jotenkin! Musta tuntuu että ei kyllä mee välttämättä kauaakaan, kun vaihdan järjestystä taas. Myös "makuuhuoneeni" puolella on tapahtunut muutoksia, mutta ne ei ole ihan valmiita, joten niistä lisää myöhemmin!

peili ostettu ellokselta!
postaus sisältää affiliate-linkin!
4 kommenttia on "uutta järkkää"
 1. Näyttää kivalle! :) asutko yksiössä vai kaksiossa? :)

  VastaaPoista
 2. Aloin vähän aikaa sitten seuraamaan blogiasi, ja tykkään tyylistäsi ja blogin selkeydestä ja ulkoasusta muutenkin. Yksi juttu kuitenkin häiritsee kovasti: kun sivun on selannut loppuun, sieltä ei voi mennä edelliselle sivulle katsomaan vanhoja postauksia. Toki postaukset löytyy blogiarkistosta, mutta edellinen ja seuraava -linkit olisi minusta paljon kätevämpiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ja kiitos kehitysideasta! Ollaan tietoisia kyseisestä ongelmasta Lumojen ulkoasussa, we're working on it. :)

   Poista

a penny for your thoughts ♥

Auto Post Signature

Auto Post Signature