varmaan täydellisin lastentarvikekirpputori

toukokuuta 26, 2015
Oletteko kuulleet Ipanaisesta? Lastentarvikekaupan ja itsepalvelukirpputorin risteytyksestä, jossa vaatteet on lajiteltu henkareihin koon mukaan, tavarat koreihin kylttien kera ja jossa myydään vain siistejä, vielä seuraavallekin kelpaavia vaatteita halvalla, ilman tunnearvolisiä. Jep, eikö kuulostakin täydelliseltä. Kerroinko jo, että kirpparilla on myös leikkinurkkaus lapsille, kahvi- ja teetarjoilu aikuisille, itkuhälytin lainattavissa mikäli haluaa jättää vauvan ulos nukkumaan tai että voit mennä hyvillä mielin myös rattaiden kanssa sisälle? Myös myyjälle homma on tehty todella helpoksi, sillä Ipanainen hoitaa hinnoittelun ja siivoamisen, ja "pöytä"hinnat menee Ipanaiselta saatavien kassillisten mukaan! Tavara menee hyvin myydyksi ja tuottoakin varmasti tulee kirppishinnoista huolimatta, sillä halpaa haluaa ostaa enemmän. Nimimerkillä, itse olen löytänyt jokaisella käyntikerralla tässä viikon sisään läjäpäin tavaraa.
kuvat instagramista @jeninanni!

Ipanainen sijaitsee aivan Hakaniemen metroaseman lähettyvillä, joten niin julkisilla kuin autollakin pääsee hyvin paikalle - parkkitilaakin on runsaasti liikkeen edustalla. Hyvä sijaintikin siis!

Sain Ipanaiselta yhteistyönä kirppispöydän, ja nyt on myös meidän pieneksi jääneitä, niin tyttöjen kuin poikienkin vaatteita myynnissä Ipanaisella seuraavat kaksi viikkoa tästä päivästä lähtien. Muunmuassa tälläisiä aarteita. Halvalla. Äkkiä sinne siis!

4 kommenttia on "varmaan täydellisin lastentarvikekirpputori"
 1. Ipanainen on ihana! Harmi, että itse löysin sen vasta juuri ennen kuin muutettiin pois Helsingistä ja ehdin käymään siellä vain kerran :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi! No mutta, hyvä syy tehdä Helsingin-reissuja ;)

   Poista
 2. Ihania kuoseja kuvassa :) Saako udella mitä kokoja on?
  /Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja paljon lisää meni myyntiin! 50-74 tyttöjen ja 80-92 poikien vaatteita! :)

   Poista

a penny for your thoughts ♥

Auto Post Signature

Auto Post Signature